Gelateria artesanal
significa tradicional

Emilia Cremeria
significa només dues coses:
tradició i simplicitat

El nostre gelat es prepara cada dia a través de mètodes artesanals, utilitzant únicament productes de qualitat que respecten el medi ambient i fan que el gelat estigui perfectament cremós.

La passió pel que fem ens porta a fer les nostres mescles cada dia partint des de zero, i aquest sistema es repeteix a totes i cadascunes de les nostres botigues, aconseguint un resultat millor, més pur i sobretot, fresc.

L’ús d’ingredients excel·lents i la seva incomparable cremositat fa que l’aroma i els sabors resultin familiars a l’instant, com els pastissos casolans, la crema cuita o les postres dominicals. També et faran reviure un record agradable, una emoció que porta temps amagada o unes postres que no has menjat durant molt de temps.

Tot això es resumeix en el nostre lema, a frase que ens representa a tots els que formem part d’Emilia Cremeria:“tornar a la tradició…”. Un retorn als sabors d’origen, un gelat artesanal elaborat amb cura i dedicació per obtenir com a resultat un sabor únic, fresc i natural.